Всього відгуків :
Залишити відгук
вася
09/12/2015
На днях отмечали день рождение - все было замечательно! Обслкжывание, сервис, еда на высшем уровне! Будем отмечать здесь и новый год! Спасибо!

Діма
06/12/2015

Справді дуже смачно. Особливо запам"ятались страви на мангалі.

"

Саша
01/12/2015

Блюда - супер-пупер! Рекомендую!


17/11/2014

Заботливый персонал. Это очень нам помогло. Невеста на свадьбе подвернула ногу, но официанты не растерялись и смогли помочь. Спасибо большое!


Світлана
25/08/2015
Гарно відсвяткували День незалежності у вас. Дякуємо ресторану.

Константин
03/08/2015
Приїхали з Коломиї до друзів в гості і потрапили в цей дійсно гостинний комплекс. Надзвичайно сподобалась кухня, атмосфера, обслуговування. Все на найвищому рівні. Зайшли до закладу в обід, а вийшли ввечері. Надзвичайно гарна територія, всім раджу зайти в гості. Дякуємо за чудові враження!

Вікторія
18/05/2015

Святкували День народження знайомої у караоке-лаунж барі, все дуже сподобалось! Незрівнянний сервіс, смачна кухня, приємний персонал зробили наше свято неперевершеним! Скуштували смачних страв, поспілкувалися із друзями, яких давно не бачили, та вдосталь наспівались караоке!!! Дуже задоволені, обов’язково прийдемо ще! Дякуюємо персоналу та власникам за те, що є такий чудовий заклад у Чернівцях!!!


Евгений
02/05/2015

Очень приятное впечатление получили от посещения комплекса "Гостиний Двiр". Мы вообще-то заехали семьёй на автомойку, а попали туда, куда нужно. Нам был предложен отдых в баре, на удивление не очень дорого, и по-домашнему вкусно. Пока мы с женой приятно сидели и наслаждались лёгкой музыкойи уютной атмосферой, наши дети не могли налюбоваться местным мини-зверинцем: красивейшие рыбы в озере, водопад, кролики, курочки декоративные, детвора разглядела там маленьких цыплят, восторгу не было предела, какие-то необыкновенные голуби, зеленая травка, детская площадка. Нам даже не верилось, что всё это в пределах города, мы побывали как в каком-то приятном и сказочном мире. За всем этим мы и про мойку авто забыли, хорошо, что вежливый администратор Игорь принёс нам ключи от помытого авто. Колектив очень приятный и улыбчевый. При выходе нас лично поблагодарила за посещение хозяйка заведения, чем мы были сильно удивлены: редко когда хозяева вот так просто общаются с клиентами,зовут её Светлана Васильевна. Она сделала нам экскурсию по комплексу. Одним словом "Гостинному Двору" респект от гостей из Харькова.


Юрий
23/04/2015

Та это просто бомба ! Я даже не думал что есть такие комплексы в Западной Украине! Сервис был очень приятный, очень понравилась кухня и природа тоже как говориться вызывает мой восторг. Всем советую !!


Серёжа Кузнецов
12/04/2015

Отдыхали с друзьями, всё очень понравилось. Было очень весело и уютно, особенно понравилось обслуживание. Вкусная и качественная еда. Был не приятный момент с тем, что сначала всё было занято, но мы дождались. Хотя это можно списать на то, что мы были там во время праздников.


 


Останні події

19/07/2016

15.07.2016-"Суботній караоке-вечір"

14/07/2016

Банкетні страви

11/07/2016

15.05.2016-" Дитяча вечірка"

Ресторанний комплекс «Гостинний Двір» славиться на всі Чернівці своєю багатогранністю і високою якістю роботи та обслуговування.

У даному комплексі зібрані воєдино всілякі розважальні послуги для всієї родини. Тут Ви зможете відпочити в прекрасному ресторані, провести незабутній вечір в караоке-лаунж барі, посидіти разом з дітьми на відкритому літньому майданчику і насолодитися свіжим повітрям. Також в «Гостинному дворі» Ви маєте можливість оздоровитися, попарившись у фінській сауні і турецькій хамамі. До того ж, в той час, поки Ви відпочиваєте та розважаєтесь зі своїми друзями і близькими, ми можемо подбати про Вашого вірного залізного друга - машину. Ще однією додатковою послугою у нас є чищення килимів.

Ми створили всі умови, щоб в ресторанному комплексі «Гостинний Двір» Ви забували про повсякденність і сірість буднів та потрапляли в справжнє свято світла, фарб і добра.

Відвідавши Гостинний Двір, відгуки про який переповнені хвалебними епітетами, Ви назавжди залишитеся шанувальником нашого шеф-кухаря Крістіана, дизайнера інтер'єру Дмитра Дедом, а також інших людей, які вклали всю свою душу в такий прекрасний ресторан.

Весь персонал даного ресторанного комплексу щодня вкладає всі свої сили в розвиток і поліпшення «Гостинного Двору». А все тому, що ми хочемо, щоб Ви потрапляли в атмосферу тепла і затишку, щоб наш заклад був для Вас оплотом справжнього сімейного відпочинку і захоплюючих розваг.

Крім ресторану, тут функціонує караоке-лаунж бар, в якому можна насолодитися ароматом смачної кави під легку, мелодійну, джазову музику. Така атмосфера дозволяє прийти в себе після важкого трудового дня, впорядкувати думки і запастися силами для нових звершень. А ввечері тут можна чудово провести час з компанією друзів, радіючи і виконуючи улюблені хіти в караоке. У нас співають усі - навіть ті, хто цього раніше робити не любив.

Наша кропітка робота викликає багато позитивних відгуків, які клієнти висловлюють нам як в усній формі, так і в книзі відгуків. Але сучасні технології не стоять на місці. Даний сайт є відмінним доказом цього. І тому ми щиро просимо Вас ділитися своїми враженнями в рубриці «Гостинний двір відгуки». Адже завдяки цьому розділу сайту про нас зможуть дізнатися якомога більше людей, а Ви зможете рекомендувати наші найсмачніші страви в режимі он-лайн.